Art. 1 Organizator

PRO TV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atribut fiscal RO.

Art. 2 Durata actiunii

Actiunea se deruleaza in perioada 14 iunie (ora 12:00) – 19 iulie (ora 12:00) , cu scopul fidelizarii internautilor si cresterii traficului pe site-ul www.conquiztador.ro. PRO TV S.A. isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta detaliile pe site-ul www.conquiztador.ro.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adreseaza tuturor vizitatorilor site-ului www.conquiztador.ro cu domiciliul pe teritoriul Romaniei. Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, rudele de grad intai ale acestora, precum si sotul/sotia acestora. Participarea la concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament. Participarea la campania promotionala „Cucerit de ConQUIZtador” implica acceptarea ca numele si fotografiile, desenele, graficele si alte materiale video cu participantii castigatori sa poata fi facute publice in scop publicitar, fara niciun fel de pretentie de ordin patrimonial.

Art. 4 Protectia datelor personale

Participantii la concurs sunt de acord ca datele lor personale sa intre in baza de date a organizatorului si sa fie utilizate de catre organizator pentru actiuni promotionale viitoare (primire de informatii, stiri, obiecte promotionale, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), fara alte obligatii sau plati. Participantii au dreptul da a solicita organizatorului stergerea sau actualizarea datelor personale, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date precum si a legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

In perioada 14 iunie (ora 12:00) – 19 iulie (ora 12:00), participantii la campanie trebuie sa confectioneze afise, stickere sau orice alte materiale cu inscriptia “Cucerit de ConQUIZtador. Jocul nr.1 in Romania”, sa le lipeasca in diferite locatii, sa se fotografieze cu ele si apoi sa uploadeaze pozele pe site, in pagina dedicata concursului. Pentru a putea uploada o poza, userii trebuie sa completeze formularul de inscriere. Saptamanal sunt desemnati cate doi (2) castigatori, in functie de numarul de voturi acumulate incepand de luni (ora 12:00) pana duminca (ora 23:59). Cei doi castigatori vor fi anuntati pe pagina de concurs si contactati telefonic de organizatori. Orice participant la campania “Cucerit de ConQUIZtador” poate fi desemnat castigator o singura data. Voturile se reseteaza in fiecare zi de Luni, la ora 12.00, cand incepe o noua etapa de inscrieri. Administratorii site-ului www.conquiztador.ro isi rezerva dreptul de a suspenda si de a sterge inregistrarea oricarui utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze concursul. Este interzisa transmiterea fotografiilor de la un user la altul. Internautii care vor incerca sa se inscrie in concurs cu fotografii care deja au participat la campanie vor fi descalificati.

Art. 6 Premii

Premiile oferite in cadrul acestui concurs constau in 10 aparate foto Olympus FE – 26 Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau alte servicii.

Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Desemnarea castigatorilor se va face saptamanal, in fiecare zi de luni. Primii castigatori vor fi anuntati pe data de 21 iunie, la ora 12:00. Acestia vor fi alesi in functie de numarului de voturi obtinute pana Duminica, 20 iunie, la ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati pe siteul www.conquiztador.ro in aceeasi zi si contactati telefonic de organizatorii campaniei. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii cu domiciliul in Bucuresti se vor prezenta la sediul ProTV din Bucuresti (Strada Flueirului Nr 24, Sector 2, interior 290) pana in data de 30 iulie 2010, in fiecare zi, de luni pina vineri, intre orele 11.00 si 17.00. Premiile pot fi ridicate numai pe baza unui act de identitate. Organizatorul nu este responsabil pentru transportul castigatorilor pentru a-si ridica premiul. In cazul castigatorilor din provincie, premiile vor fi trimise prin curier.

Art. 8 Responsabilitatea

Participantilor la concurs li se aduce la cunostinta faptul ca pentru eventualele prejudicii rezultate in urma realizarii grafice a mesajului respectiv, organizatorul concursului este exonerat de orice raspundere civila, contraventionala sau penala. De asemenea, organizatorul concursului este exonerat si de orice raspundere civila, contraventionala sau penala pentru conformitatea anunturilor cu prevederile legale, in special in cazul in care fotografiile sau clip-urile video respective contin mesaje cu caracter rasist, obscen, politic etc. In cazurile sus-mentionate, raspunderea apartine exclusiv persoanei participante la concurs, in numele si pe contul careia se incarca fotografia / clip-ul video respectiv. Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a sterge acele fotografii si clip-uri video care nu indeplinesc in mod evident conditiile de participare si sunt de natura a vatama drepturile si interesele legitime ale tertelor persoane. Participantilor la concurs li se aduce la cunostinta faptul ca toate cheltuielile de judecata, inclusiv orice taxe judiciare si legale, ocazionate de intentarea de actiuni in justitie de catre terte persoane vatamate de faptele ilicite ale participantilor, susceptibile de a vatama drepturile si interesele legitime ale acestor persoane, vor fi suportate de catre participanti. Participarea la concurs este gratuita, nepercepându-se nici un fel de taxe sau alte prestatii in bani. Participarea la concurs este conditionata de acceptarea regulilor prezentate mai sus. Organizatorul promotiei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti. Organizatorul va acorda premiile numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament. Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a inmina premiile cistigate de participanti minori numai in prezenta si cu acordul unui parinte sau tutore legal. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art. 9 Publicarea regulamentului

Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-ul www.conquiztador.ro, incepand cu data de 14 iunie 2010.

Art. 10 Litigii

In cazul unor litigii aparute intre PRO TV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantei.